Magamról

szexuálpszichológus budapestMindenkivel előfordulhat, hogy nehéz életszakaszban, élethelyzetben találja magát. Még akkor is, ha szerető barátok, vagy családtagok állnak mögöttünk, érezhetjük kilátástalannak, megoldhatatlannak a gondjainkat. Ebben helyzetben rengeteget tud segíteni egy tapasztalt, független szakember.  Kérjen időpontot itt: Szexuálpszichológus Budapest

Számomra a legfontosabb kérdés az, hogy hogyan érhető el ez a változás a lehető legkönnyebben? Éppen ezért a segítő beszélgetések célja az, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető leghatékonyabb megoldásokat találjuk meg.


Az ülések során a fókusz az Ön elakadásának megértésén, megoldásán és gyökereinek feloldásán van, mivel így érhetjük el azt, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő is kiegyensúlyozott legyen és a probléma véglegesen megszűnjön. Amikor az ismétlődő negatív minták tisztán láthatóak, lehetőségünk van jobban működőeket kialakítani. 


Előfordul, hogy a hozzám érkező izgul, szorong az első beszélgetés kezdetén, de legtöbbször felszabadultan és reményteljesen távozik. Számomra fontos, hogy olyan elfogadó légkört teremtsek, melyben Ön nyugodtan fel tud oldódni, biztonságban érzi magát, így könnyebben meg tud nyílni. Ebben a térben könnyebb az életét más megközelítésben szemlélni és hátrahagyni a nehézségeket.

 

A terápia folyamata


A segítő beszélgetések során időnként relaxációval, hipnózissal is dolgozom, mely segíti a mélyebb megismerést, az elakadás gyorsabb feloldását, és szexuális problémák esetében kifejezetten hatékony módszer.


Ezen felül otthon végzendő gyakorlatokat is rendszeresen adok, hogy ezzel is segítsük az önismeret fejlődését, az új gondolati keretek, viselkedési és problémamegoldási stratégiák kialakítását. A közös munka, együtt gondolkodás híve vagyok, gyakran adok visszajelzést, melyek szintén mélyíthetik az önismeretet és segíthetik az Ön fejlődését.  

A közös cél az, hogy minél hamarabb visszanyerje az irányítást élete/szexualitása felett.
Hiszem, hogy motivációval, energiabefektetéssel, hatékony és rugalmas közös munkával szinte bármilyen probléma megoldható.


A boldog élet kialakítására, a kiteljesedett szexualitás megélésére való képesség minden emberben megvan, csupán hozzáférhetővé kell tenni ezt a tudást. Szexuálpszichológus Budapest


A jó szexben és örömben gazdag mindennapok elérhetőek.

Addig is tájékozódjon a szakterületeimről ITT és olvassa a cikkeimet: ITT