Munkatársaim

Pszichológusaink

Batiz Réka Hanna

Batíz Réka Hanna szexuálpszichológus

Úgy gondolom, hogy minden minket ért hatás -legyen az pozitív vagy negatív-, lehetőséget nyújt a fejlődésre és önmagunk megismerésére, így örömmel segítem azokat, akik engem választanak útitársnak erre belső munkára.

További információ:

MIRCSE ANDREA

Pszichológus, képzésben levő család- és párterapeuta, sémakonzultáns jelölt

Mircse Andrea pszichológus

Szívesen dolgozom fiatal felnőttekkel, akiknek könnyen rá tudok hangolódni a problémáikra, de nagyon sokat tanulok az idősebb kliensektől is, nekik egy másik perspektívát tudok nyújtani. Emellett párokat, családokat egyaránt szeretettel várok.

Rendszerszemléletben képződöm, ezért kapcsolati és szexuális problémákkal nyugodtan kereshetnek. Ide tartozik a válás, megcsalás, bizalmatlanság és a kommunikációs problémák .

Az egyéni elakadások, mint az önbizalomhiány, a nem-vagyok-elég-jó érzéssel való küzdelem, az életútban való elakadás, a gyász feldolgozásában is segíteni tudok.

További információ:

JÁKLI FRUZSINA

Okleveles pszichológus, Pár-és Családterapeuta-jelölt, Egészségpszichológiai szakpszichológus jelölt

Pszichológusként hivatásomnak tekintem, hogy a hozzám fordulókat támogassam egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb életmód megvalósításában. Hiszem, hogy a lelki egészséget és az életminőséget nagymértékben képes fejleszteni, ha saját gondolatainkat, reakcióinkat érteni és kezelni tudjuk.

További információ


Iványuk Áron

Okleveles pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus jelölt

A pszichológusi munka az én szememben egy olyan közös út, ahol Ön és én közösen dolgozunk azon, hogy az együtt megfogalmazott célokat elérjük. Hiszem, hogy minden emberben megvan a lehetőség és az erő, hogy előre lépjen, jobbá váljon és dolgozzon a nehézségeivel.

További információ: